Онлайн участия

Благодаря на всички прекрасни онлайн платформи, които ме поканиха да си поговорим за бизнес, вдъхновения, мечти, видео маркетинг, само маркетинг! Няма да ги подреждам хронологично, а лежерно и свободно.

SPACE

Casa Rosa 1Ето ме в блога на къща за гости Casa Rosa – едно много любимо мое място, на което никога няма да ми омръзне да се връщам. Говорим си само вдъхновяващи неща:

 

 

SPACE
LHLifehack.bg е много уважаван от мен сайт, за който се изказах най-искрено ТУК. Имах привилегията да напиша и две подробни статии за лидерство от ниво 5: Лидерство от ниво 5 – триумф на личната скромност и желязната воля и  Това е пътят, по който да стигнете до лидерство от ниво 5. И да, това е възможно! [2 част].

А преди това, незнайно как, се случи и интервюто ми тук: Как работи Любомира Любенова – за една бизнес дама, която става това, в което се превръща в момента.

 

SEМястото, където пребивавахме цяла година с екипа на Media Start. Писахме статии, свързани с комуникационната стратегия и видео маркетинга. Освен че писахме, се и забавлявахме. А цялата поредица, наречена „Бизнес и комуникации“ можете да видите ТУК.

А какво мисля за рекламата в днешно време, вижте тук: Любомира Любенова: Брандовете са придобили човешко лице.

SPACE

seomА в SEOM обяснявам (надълго и широко) що е то видео маркетинг и има ли почва у нас :D. Ама много любима тема ми е това. И не само тема, а професионална кауза. Ако се интересувате, хвърлете един поглед тук: Видео маркетингът – мода или необходимост?

 

SPACE

SF1В  блога на Силва Форест си поговорихме за писането за уеб. Ако темата ви интересува, може да надникнете тук:
SPACE
SPACE
talking 1 В интересното творческо пространство „Те говорят“ си говорим за бизнес, за реклама и за още какво ли не.
Ето какви неща мисля по някои общорекламни „битови“ въпроси :):
Любомира Любенова: Спрете рекламата и ще спрете бизнеса си!

Онлайн участия