КУРС: 5 въпроса

Един ден може да промени един живот. Съгласни ли сте, че за 5 дена ще можете да си изясните фокуса и да видите по-категорично голямата картина за вашия бизнес?Напоследък срещам все повече хора, които искат да започнат собствен бизнес, но не знаят как. Има и такива, които нямат идея в коя област да се развият.

Началният хаос е толкова голям, че първоначалният ентусиазъм прегаря много бързо и по-скоро от очакваното човек е склонен да се откаже от идеята си.

Пиша тази поредица с молба към вас: НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ! Дайте си време. Прочетете повече за сферата, в която искате да се развивате… И най-важното: задайте си тези 5 въпроса преди да направите каквото и да е. Напишете отговорите си. Препрочитайте ги. Мислете върху тях. Много е важно да спазвате реда на уроците, за да има последователност и надграждане.
Този мини курс е предназначен за 5 последователни денаВсеки ден мислете над ЕДИН въпрос.Гарантирам ви, че в края на 5-тте дена ще се изненадате от яснотата, която ще получите!
ГОТОВИ ЛИ СТЕ? ДА ЗАПОЧВАМЕ!

ЗАЩО КУРСЪТ Е САМОСТОЯТЕЛЕН?

Вие ходите във вашите обувки. Вие преживявате борби, за които понякога и най-близките ви не знаят. Вие мислите това, което мислите. Затова – нужно е първо вие да изясните за себе си какво точно искате. Всеки ще ви насочва към различни неща, но, докато не сте сигурни, че един бизнес е „вашият“ бизнес, не го започвайте! С този курс ви предизвиквам да сте ЧЕСТНИ пред самите себе си. Докато го минавайте, дори не дискутирайте с никого въпросите, за да не се обърквате допълнително.
Приемете тези 5 дена като ВАШЕТО ВРЕМЕ, в което ще изясните пред самите себе си какво точно искате.
КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ НАКРАЯ:

Убедена съм в следните резултати:
1. Ще има ИЗЯСНЯВАНЕ на целите ви;
2. Ще поставите по-категоричен ФОКУС;
3. Вашата УВЕРЕНОСТ ще нарастне.
4. Ще знаете дали идеята, която сте имали първоначално, действително е ВАШАТА идея.
5. Възможно е да РЕШИТЕ да започнете най-накрая!
КАКВО СЕ ИЗИСКВА ОТ ВАС:
1. Постоянство… само за 5 дена.
2. Решение да бъдете ЧЕСТНИ към себе си.

ЗАПОЧНЕТЕ: СЛЕДВАЙТЕ ТЕЗИ 3 СТЪПКИ:

1. ВСЕКИ ДЕН, в продължение на 5 дена, прочитайте по ЕДИН урок и отговаряйте на въпросите вътре в него ПИСМЕНО.
2. След като сте приключили целия курс, отделете още един ден, за да прегледате написаното и да избистрите целите си.
3. Ако желаете, след като приключите самостоятелната си работа, свържете се с мен по skype (l_plamenova) за БЕЗАПЛАТНА 20-минутна консултация. Но ПРЕДИ ТОВА: напишете ми имейл с въпросите си (liubomira.liubenova@gmail.com), за да съм подготвена за разговора и да не губим време :).

ВЯРВАМ, ЧЕ НЕЩАТА ТЕПЪРВА ЩЕ СЕ РАЗВИВАТ!
СМЕЛО НАПРЕД! 🙂

Връзки към публикациите:

Вдъхновен ли съм? (Въпрос 1)

Колко ще рискувам? (Въпрос 2)

Как вземам решения? (Въпрос 3)

Как се справям с отговорности? (Въпрос 4)

Как се справям с изтощението? (Въпрос 5)

КУРС: 5 въпроса